ВНАТРЕШНИ ВРАТИ - ДРВЕНИ, СТАКЛЕНИ, ЛИЗГАЧКИ

Внатрешните врати се убав почеток на секоја просторија, тие не служат само за преградување на просторот, туку тие се незаменлив елемент од декорот на вашиот дом. Ролпласт ви предлага богат асортиман од дрвени, ПВЦ и алуминиумски врати. Тие се важен дел од ентериерот и нивниот избор станува се посложен.

Дрвени внатрешни врати

Дървени врати (mk)
Прочитај повеќе

PVC, алуминиумски, стаклени внатрешни врати и стаклени врати со каса од масивно дрво

PVC, Алуминиеви, стъклени интериорни врати и стъклени врати с каса от масивна дървесина (mk)
Прочитај повеќе

Орнаментни стакла

Орнаментни стъкла (mk)
Прочитај повеќе

Рачки за внатрешни врати

Дръжки за интериорни врати (mk)
Прочитај повеќе