ВЛЕЗНИ ВРАТИ / ЗАСТАКЛУВАЊЕ НА ТЕРАСИ

Влезните врати се дел од богатата гама на производи кои Ролпласт им ги предлага на своите клиенти. Тие можат да бидат ПВЦ, алуминиумски, дрвени или метални. Избирајки врата од Ролпласт Вие можете да постигнете истовремено:

  • Многу добра заштита и сигурност за Вас и Вашето семејство;
  • Естетична визија, како дел од фасадата на Вашиот дом;
  • Одлична звучна и топлинска изолација

Застаклување на тераси

Иновативно решение за екстериерот на вашиот дом. Се користи закалено стакло од 8-12 мм, безпрофилно отварање по вертикала, вклучува алуминиумски профили кои се лизгаат по шина. Позволува собирање на лева или десна страна или на средината. Со користење на овој тип на систем за застаклување позволувате максимално пропуштање на светлина во просторијата.
Прочитај повеќе

Профили за врати

PVC, алуминиумски и дрвени профили
Прочитај повеќе

Термопанели за влезни PVC и Al. врати 

Сите модели можат да бидат изработени во варијанта со дебелина од 40мм, по претходно договорен рок за изработка Изработени од ПВЦ или алуминиумски панели. Се предлагаат во бела боја. ПВЦ панелите можат да бидат во боја златен даб, темен даб, махагон и орев.
Прочитај повеќе

Оков за PVC, масивни дрвени и Al врати

Обков за PVC, масивни дървени и Al врати (mk)
Прочитај повеќе

Рачки за PVC, масивни дрвени и Al врати

Рачки за PVC, масивни дрвени и Al врати
Прочитај повеќе