НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ И КАПАЦИ

Надворешните ролетни и PVC, дрвени и AL капаци на Ролпласт го надополнуваат прозорот до негова комплетна функционалност. Независно кој вид ќе го изберете, Вие:

  • Ќе добиете одлична заштита од сонце;
  • Ќе направите вашиот дом да е поладен во летните месеци;
  • Ќе добиете дополнителна топлинска изолација во зима;
  • Ќе се заштитите од бучавата;
  • Ќе се заштитите од љубопитните погледи;
  • Ќе добиете дополнителна сигурност;
  • Ќе ја направите вашата фасада поубава

Надворешни ролетни

Външни ролетни щори (mk)
Прочитај повеќе

Управувања

Външните ролетни щори могат да бъдат управлявани по два основни начина: ръчно и с ел. мотор. (mk)
Прочитај повеќе

Капаци

Предпазват прозорците от атмосферните влияния, като същевременно придават на фасадата индивидуален стил. (mk)
Прочитај повеќе