КОМАРНИЦИ

Мрежите се изработуваат по мерка и соодветствуваат со димензиите напрозорите и вратите, но се внимава тие да бидат дискретно поставени за да не ја намалат видливоста. Така наречените „комарници”:

  • Се изработуваат од висококвалитетни алуминиумски рамки и мрежи изработени од стаклени влакна со покритие од тефлон;
  • Не бараат скоро никаква грижа;
  • Постои можност за фарбање на алуминиумските профили во боја по RAL;
  • Карактеристика на роло мрежите е што може да се монтираат на секаков вид на прозорци и да се монтираат истовремено со ролетни.

Се предлагаат 4 основни вида на мрежи против инсекти: статични, ролетни, плисирани и тип врата.

Комарници за прозори

Мрежи против насекоми за прозорци (mk)
Прочитај повеќе

Мрежи против инсекти за врати

Мрежи против насекоми за врати (mk)
Прочитај повеќе