Ролпласт с награда "Инвеститор на годината"

На 27.02.2018 г., Българска агенция за инвестиции (БАИ) връчи наградите "Инвеститор на годината" на официална церемония, която се проведе в Централния Военен Клуб в София. Конкурсът се провежда от 12 години и има за цел да отличи най-значимите инвестиционни проекти през изминалата година.

На събитието присъстваха вицепремиерът Томислав Дончев, министрите Нено Димов, Николина Ангелкова, зам.- министрите Лъчезар Борисов, Александър Манолев, Велик Занчев, представители на бизнеса в България, както и много посланици, търговски аташета на много държави, акредитирани у нас.

Отличието за „Инвестиция в разширяване на бизнеса“ е за производителя на прозорци, врати и щори "Ролпласт груп". Компанията вложи 10.8 млн. лв. в разширяването на производствената си база в гр.Костинброд, като изгради ново производствено хале с площ 11 170 кв.м. По проекта е предвидено и разкриването на 86 работни места.

Наградата беше връчена на изпълнителния директор на компанията Светлин Николчев от зам.-министъра на икономиката Лъчезар Борисов.