Търговските обекти на Ролпласт ще продължат да обслужват клиенти, при спазването на строги хигиенно-санитарни мерки

Във връзка с обявеното в страната извънредно положение по повод коронавируса и с цел превенция срещу разпространението му, „Ролпласт“ предприе редица мерки за безопасност при изпълнение на дейността си.

Предвид наложените ограничения и с цел опазване здравето на служителите на Компанията, гражданите и техните близки, информираме, че на този етап, всички търговски обекти на Ролпласт са отворени в обичайното им работно време, при спазването на всички хигиенно-санитарни изисквания и предписания на Националния оперативен щаб.

Независимо от това, призоваваме всички наши клиенти, да ги посещават отговорно и само, когато услугата, която искат, не може да бъде изпълнена по електронен път и/или по телефона.

В обектите ни ще се допускат до двама клиенти едновременно, които ще изчакват да бъдат обслужени на отстояние два метра един от друг. В случай, че има повече клиенти, по едно и също време, останалите ще изчакват извън офиса, при спазване на същото изискване за отстояние от два метра един от друг.

С цел избягване на излишните рискове, можете да се възползвате от нашите канали за обслужване на клиенти:

За поръчки, може да използвате онлайн конфигуратора на Ролпласт на адрес: http://e-rollplast.com/bg/configurator

За да получите оферта за избран продукт или да обсъждане на възможности за партньорство, може да се свържете с нас, като попълните онлайн формуляра на уебсайта на компанията ТУК, а също и като осъществите чат сесия на сайта на www.rollplast.com.

За консултация, запитвания, предложения и други въпроси, можете да се свържете с нас:

www.rollplast.com

Call Centrе: 02/ 812 1000; 02/812 69 47 ; 0888 696 672

Email: info@rollplast.com

Припомняме, че до 31 март клиентите ни могат да се възползват от актуалната промоция и да заявят поръчка на прозорци с 20% отстъпка. Монтажът може да бъде извършен в последващ период.

Следете Ролпласт във Фейсбук:     https://www.facebook.com/Rollplast.Ltd      

                                   и Инстаграм:   https://www.instagram.com/rollplast.ltd/