Увеселение на плажа

На 12.08.2018 г.,  Ролпласт взе участие в увеселително събитие на плажа по повод Международния ден на младежта. В основата си международната инициатива има за цел да насочи фокуса на общественото внимание към най-активната и многобройна група – тази на младите хора (от тийнейджърска възраст до 30 г.) Организаторите от Столична община, Район „Банкя“, в партньорство с „Акваленд Банкя“ бяха помислили не само за забавленията, но и затова как реално да бъдат полезни на младите хора. Важно място в събитието зае срещата на младите хора с бизнеса.

За тази цел бяха поканени представители на две от фирмите лидери в своята област - „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани” и „Ролпласт”. Лично Директорът по производствената част на „Кока-Кола” Милена Завалова и Мениджърът Човешки ресурси на „Ролпласт” Таня Бояджиева разговаряха с младежите за тяхното бъдеще и кариерно развитие. 

 

Много настроение внесоха във вечерта и гост-изпълнителите: прелестната Мария Мирославова и нейната китара, Джеси Киневирска със завладяващото си присъствие и „Електрик Пай”, които сътвориха усещането за елегантност и финес в атмосферата край плажа. Атрактивната EVA, въодушевление за тийнейджърите, след като раздаде много автографи на възторжените си фенове, изпя някои от най-хитовите си песни. И понеже бе предвидено вечерта да премине в три направления - кариера, музика и спорт, най-смелите по здрач се хвърлиха във водата. Залогът бяха, освен наградите, и сладка целувка за победителя от EVA. Тенисът на маса също привлече много желаещи да се пораздвижат с хилки в ръце. 

          С много настроение и чувство за хумор се отличиха и водещите Милчо Соколов и  вр.и.д. заместник-кмет на район „Банкя” Александра Александрова.