Награждаване на най-добрите служители за месец декември

 

Станаха известни победителите в класацията „Служител на месеца“ на Ролпласт за месец декември. Съгласно регламента на програмата за поощряване и мотивация на най-успешните служители, през последния месец на 2018 г., номинации и избор се осъществиха в дирекциите „Производство“, отдел „цех Стъклопакети“, „Финанси и администрация“, отдел „Складова база“, „Търговска“ отдел „Търговия с монтаж BG“.

 

Победителите за месеца са - Емил Симеонов - началник на смяна в отдел „цех Стъклопакети“, дирекция „Производство“

 

Борис Денков - технически ръководител, гр.София, отдел „Търговия с монтаж BG”, дирекция „Търговия“

Цветелин Петков - работник склад, отдел „Складова база“, дирекция „Финанси и администрация“

 

Наградите, които получиха отличените колеги са уикенд пакети за двама за Трявна, Цигов чарк и Тетевен. Те бяха разпределени на лотариен принцип между тримата по време на церемонията за награждаване, която се състоя на 17 януари 2019 г. от 13.30 ч. в Зала за отдих и почивка /цех Стъклопакети/ в производствената база на Ролпласт, гр. Костинброд.

Емил Симеонов ще почива в Тетевен, семеен хотел Еница , Борис Денков в Цигов чарк, семеен хотел Аида, а Цветелин Петков в Трявна, хотел Калина палас.

В ход са номинациите за месец януари, в които ще участват служителите от отдел „Дървени врати и прозорци“, дирекция „Производство“, отделите Администрация /Складова база/ и Администрация /Транспорт/ на дирекция „Финанси и администрация“ и отдел „Търговия с монтаж“ /Монтажници/ на Търговска дирекция.