Остъкляване на балкони

Остъкленият балкон придава изтънчен вид на Вашия екстериор. Изборът на материали и механизми, необходими за изграждането на конструкции, зависи от това каква функционалност ще изпълнява и в коя част на къщата ще се намира. Ние използваме закалено стъкло 8-12мм с безпрофилно отваряне по вертикала за остъклението на балкони. Остъкляването на тераси е един от най-често срещаните ремонти, които се предприемат от собственици на домове и офис сгради.

Терасата, несъмнено е едно от любимите места във Вашето жилище. Колко прекрасно е да седнеш на уютен диван и да се насладиш на красивата гледка към градината или околността! Понякога обаче, ни се иска да ограничим определени природни фактори (като дъжд, вятър, насекоми) и да затворим нашето кътче за релакс. Плъзгащата се система за остъкляване на балкони е идеалното решение, тъй като едновременно осигурява защита на мястото без да намалява светлината или да пречи на гледката. Различните дизайни ще се впишат идеално в декора на Вашето жилище. Остъкленият балкон е вторият хол на Вашия дом. Той осигурява допълнително пространство за почивка. Стъклото предпазва терасата от вятър, дъжд и сняг, така че да остане едно чисто и приятно място за прекарване на свободното време. Остъкляването на балкон намалява страничния шум от улицата, който може да пречи на Вашата работа или почивка.

 

Разлика между Тераса и Веранда

За да изберете правилния метод на остъкляване, трябва да разберете разликите между тераса и веранда. Понякога те биват бъркани, но имат значителна разлика във функционалността и материалите, използвани за остъкление. Верандата е постоянен елемент от конструкцията на къщата и има няколко общи стени и покрив с нея. За изграждането й се използват по-трайни материали и обемисти конструкции, които се планира да се използват постоянно. Терасата или балконът е отделно прикрепена към жилището и граничи само с една стена. Често терасата може да се състои както от постоянни, така и от сгъваеми елементи, които при желание могат да бъдат премахнати. Обикновено се използва през лятото и е изработена от материали, които не могат да предпазват от дъжд и слънчева светлина. Ето затова препоръчваме да се възползвате от нашите услуги за остъкляване на балкон, така няма да се притеснявате от различните природни условия. Видът на стъклото ще бъде един от основните фактори, които трябва да се вземат предвид при остъкляването на тераса. Нашите алуминиеви профили имат чудесен вид и ще Ви предпазят от високи и ниски температури, докато все пак пропускат достатъчно светлина за Вашата стая.

 

Остъкляване на балкон

Балконът. Преобразувайте това неизползвано пространство в любимото си място у дома.

Остъкляването на балкони ни позволява да се насладим на допълнителното пространство, от което винаги се нуждаем.

 

Представете си...

 

Слънчева закуска, на която се радвате през цялата година.

Успокояваща чаша чай, сгушени в любимото Ви кресло, гледайки как неделният дъжд се излива.

Романтична вечеря със свещи в хладната есенна вечер.

Това са само някои от безкрайните възможности, които едно пространство като остъкленият балкон може да Ви предложи.

 

Не можем да направим магия, давайки Ви по-голям балкон, но ще помогнем да се възползвате напълно от пространството, което имате, и да го направите по-функционално.

 

Балконът се използва, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Ние от Ролпласт знаем, че бихте искали да имате място в дома си, където да изживеете уникални и страхотни моменти, без да се притеснявате от нищо. Нашето висококачествено остъкляване гарантира, че всеки ден ще се наслаждавате на Вашия балкон. Благодарение на остъклението ще получите удобно и функционално място за отдих и наслада. Нашето остъкляване на балкони ще осигури защитено пространство за Вашите домашни любимци, където те ще могат да се насладят на пълна свобода, спокойствие и комфорт.

Предимствата на Остъкленият балкон.

Предимство №1: Увеличава използваемото жилищно пространство.

Когато е остъклен, балконът Ви се трансформира от пространство което използвате от време на време до такова на което ще се наслаждавате всеки ден.

Когато времето е студено, мокро или ветровито, можете да държите стъклото на балкона затворено, а когато е топло и приятно, можете да отворите за да влезе чист въздух.

 

Предимство №2:Неограничени изгледи, страхотен дизайн, функционалност и лесно за използване.

Остъклението гарантира елегантен дизайн за Вашата тераса, който има минимален ефект върху външния вид на сградата. Нашата услуга „Остъкляване на балкон“ е вълнуваща иновация, която няма нищо общо със старомодните и непривлекателни инсталации  виждани на балконите преди.

 

Предимство №3: Защитава балкона и обзавеждането Ви със стил.

Остъкляване на балкон гарантира, че Вашите мебели са защитени от външни елементи като ремонти, почистването, боядисването и прахта. Изнесете мебелите си на балкона и ги оставете там.

 

Предимство #4: Намалява шума и повишава безопасността.

Нашите стъкла са изключително устойчиви на вятър и удари. Ние задаваме стандарта. Безопасността и сигурността са изключително важни за нас. Всички наши решения са продукти са тествани.

Остъкляването на балконът не само действа като предпазител от вятър и дъжд, но също така намалява шума с 50% и добавя допълнителен слой безопасност за деца и домашни любимци.

 

Полза № 5: Намалява консумацията на енергия

Остъкляването на балкон създава изолация на Вашия дом и през по-студените месеци намалява консумацията на енергия. Това Ви позволява да отоплявате дома си по-ефективно с по-малко топлинни загуби.