Студенти от Франция на посещение в Ролпласт

Днес група студенти от престижни френски университети посетиха производствената база на "Ролпласт", водещ производител на прозорци, врати и щори в България. По време на визитата си те се запознаха с богатата история на компанията, нейното впечатляващо развитие от малка гаражна фирма до европейски лидер, както и с продуктовия асортимент и организацията на производствения процес.

Вдъхновяваща история на успеха:

Студентите бяха впечатлени от разказа за историята на "Ролпласт", основана през 2000 г. Чрез упорита работа, иновации и фокус върху клиента, компанията се превръща в лидер не само на българския пазар, но и международната сцена. Днес "Ролпласт" има производствени бази в България, Гърция, Македония и Сърбия, и е единствената българска компания изнесла продукция във всички седем континента.

Разнообразен продуктов асортимент:

По време на посещението си студентите се запознаха с широкия продуктов асортимент на "Ролпласт", който включва PVC и алуминиева дограма, врати, щори, комарници и други. Те бяха впечатлени от високото качество на материалите и технологиите, използвани в производството, както и от разнообразието от дизайни и цветове, които компанията предлага.

Ефективна организация на производството:

Студентите имаха възможност да разгледат производствените цехове на "Ролпласт" и да се запознаят с организацията на производствения процес. Те бяха впечатлени от високата степен на автоматизация, както и от професионализма и отдадеността на служителите.

Възможности за стаж:

В края на посещението си ръководството на "Ролпласт" предложи на студентите възможността да кандидатстват за стаж в компанията. Компанията търси мотивирани и талантливи млади хора, които да се присъединят към нейния екип и да получат ценен професионален опит.

Впечатления на студентите:

"Посещението ни в "Ролпласт" беше много интересно и информативно", сподели един от студентите. "Впечатлени сме от историята на компанията, нейното развитие и продуктите, които предлага. Също така сме благодарни за възможността да се запознаем с организацията на производствения процес и да научим повече за възможностите за стаж."

"Ролпласт" – компания с традиции и бъдеще:

Посещението на френските студенти е още едно доказателство за високия авторитет на "Ролпласт" като лидер в производството на прозорци и врати. Компанията е не само пример за успешен български бизнес, но и предлага отлични възможности за развитие на младите хора.